THANKS LAST YEAR & WELLCOME 2019

 

 

Happy New Year

 

2018 var året jag hade den lyckan inom mig som bara jag kan ha
året jag insåg det viktiga i livet för mig.

 Det handlar inte om att du kommer bli lyckligare bara för att du har köpt en lägenhet, fått det där drömjobbet, köpt en chanel väska, rest till flera platser eller att du tjänat en viss peng- utan det må låta klyscight, men lyckan kommer ärligt talat inifrån din själ, ler din själ så ler du också geuint. 

 Det här är året har jag gått från att kännt mig vilse, haft så mörka dagar där jag aldrig trott att jag ska se ljuset igen, där tankarna gått på högvarv och där ett tryck över bröstet varit en stor del av min vardag- tills att jag idag kan säga med ryggen rak att 2018 varit ett lyckligare år för mig överlag. Jag har gått från ett mörker till ett ljus, där jag idag ser mer klart, jag är lyckliagre nu. Och jag vill säga till er där ute, det blir bättre och du kommer bli lyckligare tillslut. Välj dig själv bara och din lycka.'

 

Som jag skev på min instagam @merelleyakoub- "TACK 2018, jag kan med ryggen rak säga att jag överlag varit lycklig- & det är jag stolt över. Jag har insett vad genuin lycka är för mig och det är något jag aldrig kommer ta för givet, för det handlar inte om det yttre utan det kommer inifrån och ett mål jag alltid kommer att ha.

-Ta hand om mig själv som den Queen jag är och göra det som är viktigt i mitt liv! 

Och tack till världens bästa man som alltid får mig att känna mig som en Queen."

 

 
 

Som jag alltid säger: "Du är huvudkaraktären i din bok, du skriver varje ord, mening, rad och sida,  se till att fylla ditt 2019 med ditt kapitel till din bok. Du är huvudkaraktären, glöm inte det."

Jag vill önska er alla ett genuint L Y C K L I G T  2 0 1 9🖤

- kom ihåg det viktiga i ditt liv. <3 #blessed

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress