BEST SUMMER EVER...?
 
 
 
Min youtubkanal hittar du HÄR- stolt över min bror som skapat låten till min vlogg, vad tycker ni?! <3
 
 Best summer ever...? 
Ja hörni, den här sommaren har varit något extra. Det har känts annorlunda. Det har känts. Men på ett otroligt bra sätt. Den här sommaren kan nog vara den bästa på länge...?
-Jag har varit geuint lycklig. Ofta. Väldigt ofta. Vilket inte alls är en självklarhet, det är inget jag någonsin tagit förgivet, särskilt inte de senaste åren när jag levet i en berg- och dalbana med extremt nära till jobbiga tankar. MEN den här sommaren har jag verkligen mått bra överlag. 
Det har varit en så fin sommar, på många sätt.
Absolut, det har varit en lååååång sommar, otroligt varmt, jag har rest 5 gånger, haft riktiga sommarkvällar och  jag har umgåts med nära och kära- MEN det bästa är att jag för det mesta också mått genuint bra. Känt och verkligen försökt att vara närvarande. Absolut, sommaren kan ge ”sommarångest” men jag har inte känt det, kanske för att jag oftast mår som
bäst på sommaren. Och särskilt efter den här sommaren.
 
Jag kan ibland känna att jag blir ”deppig” men ändå ”peppad” så fort sommaren lider mot sitt slut och hösten närmar sig, men det känns ändå lite okej efter den här sommaren. Jag är tacksam för den. Tacksam för alla fina minnen. Och jag är otroligt tacksam för att jag gett mig själv chansen till att må bra.
Tack för den här sommaren 2018. <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress