BEAUTY CORNER
 
 
Det finns väl inget bättre än att ha det fräscht i sin "Beauty Corner"...? Elller okej, nu lät det som att jag älskar att köpa skönhetsprylar, riktigt så är det inte... MEN älskar när de är fräscha och att neccessären är fräsch, och att ta hand om sig själv med den ena och andra tycker jag är viktigt. 

Nu är det snart ett halv år sen jag hade en ordentlig "beauty corner", på grund av flytt osv. Därmed har allt blivit så ofräscht och ska jag vara ärlig vet jag inte vart hälften av produkterna tagit vägen.
Därför fick helgens shopping med tjejerna bland annat bli en uppdatering på lite nytt till den biten. Jag är ju den typen som inte dirket går på det som är bäst, utan ser "finast" ut haha... Jag vet, låter galet- men köpte tex. ett Chanel puder för något år sedan, knappt andvänt de, dock är det superbra det vet jag men ville ha ett för det är "fint"... Ni kan ju tänka er hur konstig Maria och Alma tycker att jag är, de har verkligen koll på vad som är BRA.
-På tal om fint, visst är mina nya hörhängen som jag fyndade på Gina fina? Känns skönt med en liten uppdatering!! Det behövs. 
 
Jag behöver tips av er: 
-den bästa hårpackningen: mitt hår må vara tjockt och långt, men blir rätt torrt särksilt under denna tid..
 
 
R

Philip Kinglsey Elasticizer är bäst! Du måste prova den.

Svar: Åh tack snälla för tipset! Ska kolla upp det <3
Merelle Yakoub

Angelica Wåhlin

Haha, jag är lite som du! Har ingen aning om vad som är bra, men tycker jag att det är fint - ja, då följer det med hem!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress