HUR HÅLLER JAG MIG SOLKYSST UNDER KALLARE DAGAR?
 
 
HUR HÅLLER JAG MIG SOLKYSST UNDER KALLARE DAGAR?
Nu har vi passerat den sista riktiga måndagen på 2018, de andra måndagarna kommer att innehålla julafton och nyår. GALET!!! Men därför vill man kanske passa på att få till en lite mer solkysst hy trots de kalla dagarna? Jag har ju gått och börjat få intresse av all typ av hudvård och insett hur viktigt det faktiskt är. Därmed ÄLSKAR jag allt som har med glow och återfukt att göra och självklart älskar jag att få lite mer färg på hyn vilket jag nog inte är ensam med. Dessa produkter har till och med gjort att jag gärna går osminkad varje dag men ändå känner mig fräsch trots kallare dagar och blekare dagar haha....
 
Därför måste jag geunint tipsa er om dessa produkter jag använder mig av just nu och som jag älskar: 
1. Denna produkt har varit en favorit sen jag fick den i våras under ett event med Löwengrip- den ger dig glow och färg. Du behöver bara några droppar och den ger reslutat. 
2. Ä L S K A R dessa droppar från Rodial som jag fick hem i ett pressutskik, här pratar vi GLOW! Jag är besatt haha. <3
3. Detta är också en produkt jag haft som favorit i sen eventet i våras, använder den flea gånger om dag och den ger hyn extra fukt. 
4. En ny favorit i "bus" kaetgorin- denna vill jag varmt rekommendera om!!! Jag fick hem den i ett samarbete i våras, använde den men inte så mcyket som nu under hösten och vintern. Det är en selftan och du blir inte fläckig, den stinker inte och den färgar inte av sig. Jag kan vara känslig för sånt- men denna är verkligen BRA!!
Hoppas ni gillade det här tipset såhär i December månad <3
KRAAAAM 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress