LOVE YOUR HAIR
Ni hittar produkterna HÄR 
 
 
Först och främst innan vi ska prata hår: hur fin är inte min nya clutch från DKNY? Frågar ni mig så måste jag säga att den är superfin och användbar, som clutch eller necessär.  <3 
 
 
MEN NU TILL INLÄGGET: Love Your Hair som jag valt att kalla det. 
Jag älskar hår och får faktiskt många gånger komplimanger om att jag har ett fint, långt och tjockt hår. Vilket jag alltid blir glad av! Sen är det många gånger som jag får frågan om vad för produkter jag använder och så. 
Men ärligt talat så använder jag inget och aldrig gjort det till en vana, har liksom aldrig färgat mitt hår eller så heller. Utan toppar det någon gång i månaden för att hålla det fräscht och sen slänger jag i en droppe hårolja då och då. 
 
MEN sen jag fick hem ett bud förra veckan från EXIT Haircare så har jag mer och mer fått upp ögonen på vad bra hårprodkter kan göra för håret.  
Exit dry shampoo: HÄR Jag har aldrig gjort det till en vana att använda mig av torrschampo. Har prövat på en del men aldrig gillar något. Men detta torrschampo funkar hur bra som helst för mitt hår. Eftersom att jag har långt och tjockt hår så tyngs det ner ibland och bara "hänger" om ni förstår vad jag menar. Men detta torrschampo ger verkligen mitt hår naturligt med volym och det blir verkligen naturligt vilket jag gillar. Sen ett till plus är att det inte blir "puder" rester i hårbotten. 
 
Exit fiber mousse: HÄR  Detta hårmousse ger verkligen mitt naturliga hår ett finare lyster och framhöver mina vågor så mycket mer. Jag gillar verkligen det! Naturligt är alltid finast. 
 
Dessa produkter kan jag genuint tipsa om! x
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress