TO THE COUNTRYSIDE
 
 
Från förra helgen hos svärfamiljen, så mysigt där! <3
 

Hörni- long time no see, det är rätt mycket nu och jag har valt att inte blogga så mycket, främst för att jag och min vän Moa har lite grejer på G med bloggen osv. Mer om det sen!
 
MEN tillbaka till rubriken, nu åker vi till Dalarna, igen. MEN den här gången ut till landet på riktigt: jag, Mathias, Lollo, Alex, Jonna och Niclas ska iväg och sova i stuga utanför Dalarna. 
HUUUR MYS? En helg på landet och ute i naturen. En riktig må helg är på G- släppa allt och bara må.
 
Ha en underbar helg! xx
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
B R O W N COLOR PALETTE
-Inlägg innehåller affiliates -
ÄLSKAR alla nyanser av brunatoner- brunt på brunt, beiget och fräscha nyanser. Gärna som outfit men även i hemmet! Det är verkligen så fräscht! Det går verkligen att addera in en liten rostton i det hela. Det är verkligen en av mina favorit trender i höst. Håller ni inte med? <3
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CHACK N ORANGE HAPPY
// Polo + kavaj- Mami’s / Byxor- Zara / Boots- Primark //
 
-Hörni, just nu är jag lycklig. Fylld med energi. Men ändå lite ledsen. Jag har spenderat min helg i Dalarna med familjerna och vänner- det är allt. Och blir tyvärr lite ledsen varje gång vi ska åka hem. Men. Jag känner mig fylld med kärlek efter den här helgen. 
Dalarna ger så mycket på många sätt. <3 
 
Jag har... fotat outfiten där jag lånat mamma garderob, fikat med bästis i solen, hängt på loppis, ätit god mat, gått en långpromenad, busat med älskade Leon, plockat äpplen och bara umgåtts. Tack. <3
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MINA SENAST VINTAGE FYND!
 
 

Kavajen längst bak är dock inte Second Hand, utan från Tiger- MEN älskar alla olika typer av rutiga plagg nu inför hösten!!! 
 
Second hand, second hand eller ja vintage- jag älskar det!  HÄR kan ni läsa ett gammalt inlägg om tips för att shoppa second hand och vintage!
Man får leta en del tills man hittar guldkornen- som mina två senaste inköp, två nya favoriter! OCH man kan ju inget annat än att Ä L S K A rutigt under hösten. Lätt mitt favorit mönster! Och dessa plagg kommer att andvändas flitgit, kjolen har redan åkt på en och annan gång. Så en gång för alla: second hand/vintgae är verkligen ett BRA tips och bra för miljön. MEN bäst av allt är att du hittar plagg som oftast ingen annan har. Vintage hjälp dig också att spara en slant extra hehe... Och påtal om att spara lite extra, så har jag ett pågående samarbete med Anyfin via mina instagram som är en tjänst som hjälper dig att dra in kostnaderna på dina befintliga kostnader- ni kan läsa mer på min instagram @merelleyakoub. 
Så hörni, shoppa smartare, bättre och mer stilsäkert! Tänk på det! <3
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WORK IT AW18
 
 Bilder från en söndagspromenad med hjärtat <3

Träning träning och träning...! Inför hösten är det många som säkert känner ”ny start” när det även kommer till träningen.
Jag har varit den personen! Typ! Jag har alltid tränat, mer eller mindre i olika perioder men träning har alltid varit en del av min vardag. Men den senaste tiden har jag verkligen känt att jag genuint endast tränar när jag vill, MEN ablslout att vissa dagar är jag mer motiverad än andra. Men jag försöker alltid ha i baktanke ”varför tränar jag?”- och jag kan genuint säga att tanken allt oftare är att jag ska träna för det är mitt sätt även få energi och jag vet att jag 9 av 10 gånger mår 100% bättre av träning. Därför tränar jag! Och jag tror att det bästa är att försöka  komma till insikt med det- för då får man den där genuina viljan. Och framför allt balans. För ibland vill jag inget annat än att äta choklad en helkväll i soffan- och då gör jag det. Det kallar jag balans det är det som skapar motivation. Var snäll mot dig själv och din kropp, alltid och det kan vara på olika sätt. 
 
-Vill ni att jag pratar mer om träning? Känns som att det går i perioder? Ibland får jag kommentarer om det men ibland inte alls. Let me know hunnies! <3
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg