FOLLOW ME INTO LAST WEEK
 
Foto av Philip Käll / @picturesbypk
NEW WEEK and LAST WEEK <3
-Idag är det en ny vecka och vi lämnar förra veckan bakom om oss, MEN först vill jag visa er lite snapshoots från min tidigare vecka som förövrigt var väldigt bra i helhet. 

Last Week x Vecka 42: pressdagen hos fina Moa och Sara / sleep over hos mig med Moa, mys / jag hann med ett och annat roligt möte med jobbet, WOW så fint HK &Other Sotries hade, DRÖMFINT/ datekväll med <3 / en lååång promenad på ca. 2 timmar och jag blev kär i den här lägenheten på St.Eriksplan / kaffe och strosning på stan OCH även en liten mysig photoshoot med Moa och en fotograf. 
 
 Och nu avslutar vi dag1. på en ny jobbvecka, känt mig lite allmänt seg och trött, nästan lite som förkylning i kroppen. Det var skönt med lite lunchträning och läääängtar till ikväll då höjdpunkten i träningsform väntas: yoga. <3 Jag har tillsammans med tjejerna börjat köra yoga och det är det bästa på länge! 
 
PS. koden AWSE20 ger er 20% rabatt hos IdealOSweden nu i Okt och jag kan inget annat än att älska mitt nya skal som ni ser i kollaget 
 
TREVLIG NY VEKCA PÅ ER KÄRA NI! Take care, lots of love-Merelle 
 
Anonym

Wow, du är vacker som få Merelle!

Svar: Åh men vad glad jag blir! TACK snälla!!! <3 Hade varit kul och veta vem du är! Men tack igen! KRAAAAM <3
Merelle Yakoub

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like