BACK IN STHLM/BRUNCH CLUB

HEJ PÅ ER, HEJ NY VECKA & MÅNAD! <3
Hur mår ni? Jag mår strålande bra faktiskt! Haft en super lyckad helg på hemmaplan, och gårdagen avslutades med att fota hela dagen för FL.SWIMWEARS nya lansering- jag + ett stort gäng brudar och härliga och grymma Felicia såklart! Väldigt kul!
Och igår kväll efter grillmiddag hos päronen som även Moa var med på så satte vi oss i bilen för att först åka till hennes mammas gård som förövrigt är magiskt och sen mot Sthlm. 
Var hemma rätt sent! Men det gjorde inget då jag idag är LEEEEDIG!!! <3

Minns inte sist jag hade en ledig måndag? Och det bästa är att jag och gubben tog en väldigt lång sovmorgon (han kom dock hem vid kl. 05.30 från svensexan, så ni kan ju förstå hur han mår... haha..!)
 
 
 
Kolla hur jag och M avslutade jobbveckan förra veckan: en brunch på Sthlm Brunch Club som ligger precis vid mitt kontor!
Har länge velat gå dit, och de var verkligen värt väntan- SÅ gott och kan verkligen rekomendera det här stället!<3
Idag åt vi dock å en god brunch, nämligen bananpannkakor på balkongen i solen med färska jordgubbar som jag plockat i helgen. Gött!!
 
NU KICKAR VI IGÅNG EN NY MÅNAD!
Vad för 3 saker ser jag fram emot den här veckan:
1. Trplogen ska jag iväg på ett event med imorgon kväll, får se om jag orkar/kan...
2, I helgen väntas: FESTIVAL!!! Summer on festival i Båstad med min partner in crime.
3. Jag och hjärtat firar faktiskt 2 år ihop på lördag, det känns så mycket längre på något sätt..?? Men det här året är vi på olika håll, men det får väl firas lite senare istället.
Hur ser er vecka ut? KRAMAR I MÄNGDER!<3 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like