-TILL ALLA INBJUDNA <3
 

-TILL ALLA INBJUDNA <3 
Det har varit många tillställningar så som midsommar, bal, dop och bröllop den här sommaren för säkert många av er... Och snart väntas det bröllop för min del! Som jag nämnt, Jonna och Niclas gifter sig i slutet av nästa månad och därmed är det dags att klura ut vad man ska ha på sig. Jag vet inte riktgit vad jag är sugen på... 
Det finns så mycket fint just nu! Mitt alltid on "to do list" inför tillställningar är att klicka hem ett stort paket från Nelly, men Asos har också mycket att komma med som ni ser, och då beställer jag det ena och andra för att testa. Att pröva sig fram är nog mitt bästa knep, oftast blir det inte som du tänkt dig. 
 
MINA 3 FAVORITER ÄR 1. LJUSBLÅ I HÖGRA HÖRNET 2. GRÖNA KLÄNNINGEN 3. LJUSBLÅA I SPETS
 
Men the main dresses och på trend listan just nu inom olika kategorier: 
Blommigt- Är det någon gång man ska gå all in på blommigt och färg så är det väl ändå nu på sommaren? Butikerna svämmar över med blommigt. 
Spets- Romantiskt, chic och allmänt sommarfint, funkar för den mer gulligare stilen men så går det att tuffa till det med assecoarer. 
Omlott- Keep it simple, men ändå något extra är ju lätt omlottklänningen.
Volanger- Volanger, volanger och mer volanger, det kan aldrig gå fel.
Siden- Ni vet redan hur mycket jag älskar siden just nu, sååå vackert, kort som långt! Vill ni se mitt senaste tillskott i sidenväg?
 
XX, M
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DATE I VÅRT KVARTER <3
Idag har det varit sista dagen på min semester för den här gången... OJ vilken bra semester jag/vi haft, mycket fart och fläng och verkligen levt för dagen. Nu blir det att landa här i storstan i några veckor innan vi snart bär oss av igen, Spanien med helaaa familjen väntas. Iiih!!! Längtar så.<3
 
 
I och med sista dagen på semester, Mathias jobb rullar på bra, jag hade min första filminsplening idag (en svenskserie som släpps i höst dock är jag bara statis men still hehe...) OCH satt jag igår fick ett glatt besked så ville M att vi skulle ”fira” liteee- som vi alltid säger: ”Det finns alltid något att fira!” ;) Hehe... 
Sagt och gjort- vi gick runt hörnet av lägenheten och till Råsunda Stråket för att slå oss ner på ett Italenskt hak.
Jag har vetat om vedgungspizzerian Piazza Råsunda sen ca. över 5 år tillbaka då jag var här i Solna med mitt gamla fotbollslag och åt för att sen promenera bort till Friends Arena för att kolla på match. Jag minns att det var sååå gott här, och jag minns det rätt för det var SÅ gott- det höll även gubben med om. Min favorit pizza är Al Fungih och den har aldrig varit så smakrik och lyxig som idag. MUMS!!!
 
Hur häftigt är inte livet ändå? Första gången jag var på den här restaurangen kunde jag inte ens tro eller ana om att jag flera år senare skulle bo här, ha köpt min första lägenheten tillsammans med min kärlek just här. Och idag. Det ganska så sjukt ändå. 
-Allt har verkligen en mening och man vet aldrig vad som väntas runt hörnet. Spännade ändå.<3
 
Anyway, vi har haft en fin kväll! Promenad, pizza och nu väntas en kväll med Pepsi Max och Suit- jag är beroende av den serien! SÅ BRA!
SLEEP tight mina kära. <3 With love from, M
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
POSTCARD FROM DALARNA
 
-Några snapshoots från mobilen från de senaste dagarna på hemmaplan.<3 Fyfan vad jag älskar att vara hemma, och bara
må. Där mår jag bra. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LADY IN BLACK
 
 
 
 BLACK DRESS / H&M 
 
-Lady in Black! Igår när jag och tjejerna drog ut för middag så invigde jag min nya svarta klänning, som hag förövrigt fyndat för 25kr på H&M nu i sommar... Haha de låter helt sjukt när jag säger att den var så billig, men det stämmer! 
 
Igår åt vid middag, sen åkte vi förbi familjen för lite häng innan jag och Malin åkte till Källviken För att hänga på Cajsas terass med några vänner. Efter det väntade min extra familj, alltså Mathias familj på mig ute i Torsång för att dricka mojito med färsk mynta från trädgården och för häng på deras altan. 
Där sätt vi in på små timmarna för att sen ta ett nattdopp innan läggdags. När sommaren är som bäst helt enkelt. <3
 
Idag har vi 0 planer och ska ta dagen som den kommer, bu har vi i alla fall ätit sen frukost och ska ta oss ut på lilla båten och fiska lite. Mys!
Ha en fin lördag fina ni! <3 Xx, M
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SPOTTED: SILK DRESS
 SPOTTED: SILK DRESS <3
HUUUUR VACKERT, SENSUELLT OCH ALLMÄNT KVINNLIGT ÄR INTE SILKE? Underbart material! 
Och jag är helt fas för dessa silkesklänninhar, gärna en mini och en urining likt klänningen i vänstra hörnet.  Den passar för en utekväll eller bara en middag. 
-Påtal om middag, ikväll ska jag och alla girls ut och äta! 
Kvalitétstid med tjejerna, wiho! <3 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg