MOM'S DAY IS COMING UP.
 
 
Imorgon är det dags att fira våra kära mammor! Vilket jag dagligen vill göra, mammor är bäst och bör alltid hyllas! 
Jag vet liksom inte vad jag hade gjort utan min mamma, en förebild i mitt liv. <3
Sen är jag otroligt tacksam för att jag fått en underbar svärmor som verkligen är bäst! 
Skäner en extra stor kram till alla där ute som inte har sina kvinnliga förbilder i sina liv. <3
 
Men är det så att man ni ska fira en kvinnligförbild i era liv, oavsett om det är er mamma, syster som är en mamma idag eller er morfärälder så tänkte jag ge er förslag på vad ni kan ge de. Här kommer förslagen:
 
1. BLOMMOR- Något som alla alltid blir lyckliga av är väl fina blommor? Visst? Jag älskar att få och ge blommor. Det gör så otroligt mycket i ett hem och det värms i själen av en fin buktett. <3
 
2. BLUSEN- Jag tycker att det allitd är kul att ge bort en finare blus! Det är ett plagg som man aldrig kan få för mycket av. Det funkar i alla lägen!
 
3. INREDNING- Det är ALLTID kul att få något extra fint till hemmet! Oavsett om det är ett doftljus, en pläd eller nya muggar så är det alltid uppskattat.
 
4. GE NÅGOT PERSONLIGT- Men något som alltid går i första hand är: att ge något personligt! Det är verkligen det finaste man kan få. Stora som små personliga saker är alltid fint. Det kan vara en upplevelse eller bara något annat personligt. Men framför allt KRAMA och visa de extra med kärlek!! <3 Det ska man alltid göra och påminna sig själv om att aldrig ta något förgivet. 
 
GE MER KÄRLEK TILL KVINNORNA I VÅRA LIV. <3
Anonym

Vart hittar man den rosa blusen?:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like