MINA MÅL MED BLOGGEN
 
 Målmedveten som jag är som person så är det viktigt för mig att ha en struktur i allt jag gör- för att nå mitt slutliga mål. Jag har en otroligt stark vilja och även otroligt driven och målmedveten som sagt vilket kan resultera att allt bara blir för mycket. Jag älskar att ha många bollar i luften vilket också kan bli rörigt ibland. Jag kan vara så driven att det blir för mycket. Det är självklart inga dåliga egenskaper att ha en stark vilja, vara otroligt driven eller att vara målmedveten- men allt har sina gränsar. Och det är viktigt att hålla en balans! Därför är det otroligt viktigt för mig i många fall att ha en struktur. En plan. Sätt upp delmål för att kunna nå mitt slutliga mål. Det är väl självklart att man lära ha små mål påvägen till det stora? 
Och ja, jag är faktiskt en person som älskar att ha saker och ting strukturerade- allt från att använda min kalender, planera och strukturera upp middagar och liknanden till att vika mina trosor i fina högar och ha alla mina nagellack i färgsakala. Haha... That's how I'm!! MEN trots min struktur så kan även min drivna sida ta över ibland och då nästan "spårar" det kan man säga. 
 Och där är det en till punkt varför struktur är otroligt viktigt för mig- särskilt när det det kommer till mina mål.
SÅ när jag under en längre period har sutit och funderat på "Varför bloggar jag egentligen?"
Självklart tycker jag verkligen att det är KUUUUL! Älskar att inspirera andra, få vara kreativ, dela med mig av mitt största intresse som är kläder och mode. Men få prata om träningen är också kul. Det är även kul att bara få dela med mig av min vardag. Sen gillar jag allt som ha med sociala medier att göra överlag. Det är också  verkligen kul att kunna gå tillbaka och i arikiven och titta på gammla minne och så. Det blir som en liten "dagbok" kan man säga haha... 
 Men jag har även tänkt att i år vill jag sätta upp lite mål med för bloggen. 
Återigen för att veta att det är något jag "jobbar" för- mer än bara ett rent intresse om man säger så haha. Och självklart tycker jag att det är superkul när ni blir fler och fler som kikar in här och ännu mer glad när ni kommenterar för då känns det som att ni uppskattar de jag gör. Och det motiverar ännu mer! <3
Sen får ni inte glömma bort att "gilla" mina inlägg genom att trycka på hjärtat längst ner i vid inlägget. 
Då vet jag vilka slags inlägg ni gillar bättre.
 Men tillbaka till rubriken: MINA MÅL MED BLOGGEN→ Forstätta att ha mycket fokus på mode och kläder då det är de jag brinner för- mer kollage, trender, matcha, mina favoirt plagg från min garderob, outfit videos, proffesionella bilder och så vidare. 
 
→ Skaffa en egen domän, det SKA jag göra så fort jag fixat en ny header. Jag tycker om min header jag har idag men skulle vilja ha en ny som förknippas ännu mer med mig, och har redan bokat hjälp med fotografering för det. 
 
→ Jag tycker att jag är relativt perosnlig på bloggen, men skulle vilja utveckla det ännu mer. Åstiker, tankar och minnen, så att ni får lära känna mig mer på djupet. Och där är det också bra om ni då vågar ställa frågor!
 
→ Mer videos!! Tycker det är kul att filma osv. men ogillar att klippa haha... Men ska föröska att slänga upp en då och då. Men då får ni se till att följa min youtube kanal- den hittar ni HÄR.
 
→ Vill skaffa en slags "tradition"- med det menar jag att typ varje måndag under ett x antal veckor som kommer jag att publicera något. Antigen om det är videos, kollage, tips eller något helt annat bara de blir en slags "tradition" under en period. Har ni några förslag? Säg till i så fall!
 
 
 
I det här inlägget så fick ni hänga med mig i mina tankar när det kommer till mål med bloggen men även hur jag är som person när det kommer till "business" överlag. Dessa mål som jag nämnde är saker jag vill ska ske och vissa saker kommer ske och andra inte. Jag tar de på allvar, men  som vilken annan människa som helst så kanske jag hinner ångra mina åsikter. Vissa mål känns helt enkelt mer aktuella än andra. Men det visar sig. 
Och självklart får ni mer än gärna säga till om ni har önskemål! 
 
Hoppas ni gillade det här inlägget och känner att ni vill följa med på mina mål. <3
Och gillade ni inlägget så glöm inte att trycka på hjärtat i så fall. 
 
-Kärlek till er. x
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like