A DATE W. THE LOVE OF MY LIFE
 
 
- Igår stod det date night på schemat! Vi tog oss ner till Deli De Lucia som är en superfin resturang på gatan där vi bor. Sen vi flyttat hit så har jag sagt att jag vill pröva den resturangen: så igår fick jag en dejt där med livet man. <3 Jag är så lycklig av tanken att veta att han för alltid kommer vara min dejt. 
 
Maten var förövrigt huuur god som helst! Lätt godaste pasten vi ätit! Det är en resutrang som är baserat på märket Zeta- och det har de gjort bra! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
R E D + B L A C K
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STHLM FW DAY 1: NAIM JOSEFI SS18
 
 
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1: CHECK!
 
Där var dag 1 av Stockholm FW över, men vi har 3 dagar till to gooo! 
Kvällen bjöd i alla fall på en otroligt inspirerande visning på Grand Hotel där Naim Josefi, killen som vann project runway visde oss otroliga kreaktioner. Det typiska skandinaviska i stilrena färger och strukturer syndes starkt på catwalken. Och oj, så mycket plisterat- den ledande trenden kommer defentivt att vara en fortsatt IT trend under SS18 kan jag lova er.
 
Visningen var som sagt hur bra och fin som helst! Där satt jag och min partner in crime, Moa och njööt av en kväll fylld med inspiration och i en vacker sal på Grand Hotel fylld med mode. Allt i en sann modeanda! <3 
Innan visingen var det mingel på plats, Nelly.com som är den stora sponsorn på FW höll även i förmingelt. Och efter visningen satt vi oss i laungen över ett glas vin och pratade om huvudämnet: fashion!! Men även en hel del annat... Hehe i vanlig ordning!
 
Glad jag har min vän Moa, vi förstår verkligen varandra! Partner in Crimes. <3
 
THANK YOU NAIM JOSEFI FOR HAVING US & THANK  YOU #STHLMFW FOR TODAY. <3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BUBBLE & PIZZA
 
 
-Såhär såg min lördag ut: hemmagjord pizza med massa god och fräsch pålägg, en flaska bubblor och mina tjejer! Vi spenderade hela kvällen hos Moa i Solna medan vi åt och drack och bara pratade om allt möjligt. Fler kvällar likt dessa tack! <3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
+CHANEL X CHIC +
 
 
 I'm wearing: Tröja- Lindex / Kjol- Gina/ Skor- Stradivarius/ Chanel snöre- från min väska 
 
HEJ VÄNNER & HEJ BLOGGEN IGEN! <3
Hur mår ni..? Jag mår bättre... Har vart otroligt nere de senaste dagarna, på fysiskt och psykiskt... Så är det ibland! MEN man får försöka att komma ihåg att sitt mående går i första hand ALLTID. Driven person som jag så är jag kan det ibland bli för mycket med ALLT... Men det är viktigt att låta sig själv samla energi, alla behöver det.

Idag mår jag i alla fall bättre! Just nu känner jag mig mer insipierad och stabilare i kroppen. Det är skönt! <3
STOCKHOLM FASHION WEEK har även kickat igång och därmed bjuder jag på en look.
Vad tycker ni om min outift? Jag gillar den starkt!! Gillar hela stilden i sig. Det svarta eleganta och tidslösa, men som ändå känns sensuellt när nyckelbena kommer fram och älskar hur den markerade midjan kommer fram. 
Bältet köpte jag i Spanien och det är inte sista gången ni kommer få se det: JAG ÄLSKAR DET! 
Liktså mitt påhittade armband från "Chanel": så CHANEL CHIC.<3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg