MY DREAM WORK: FASHION
 
 
Det finns många saker som jag drömmer om här i livet. Stora som små saker. Allt ifrån materiella saker till mer allvargia saker. Jag drömmer ofta. Men det är lika ofta som jag försöker påminna mig själv: en dröm är skapad för att förverklas. Det tror jag starkt på, allt går om man verkligen vill. 
 
Något jag ofta kan drömma om är karriär: jag har stora drömmar inom det. 
MEN jag vet, jag är egentligen bara 19 år och det har inte ens gått ett helt år sedan jag tog studenten... Haha! 
Men jag är otroligt driven om jag får säga det själv vilket gör att jag alltid vill framåt. 
 
I dagsläget jobbar jag som ni vet på Telia och på ett event företag. OCH har även fått ännu ett till jobb: 
Stockholm Luxury Brands. 
Ni kommer alltså numera även hitta mig på en butik på Styrmansgatan, ett stenkast från Strandvägen här i Stockholm. Det är en nyöppnad butik som är återförsäljare till bland annat Versace, Fendi och Eton och jag kommer få vara med från start att bygga upp det hela. 
Otroligt roligt om ni frågar mig: ett jobb i min smak, försäljning och kläder! 
 
Så tre yrken som jag kan se mig själv inom i framtiden är: försäljning, eventfixare och framför allt MODE. 
Det menas att jag är i rätt rittning. 
 
Idag tog jag ännu ett kliv i rätt riktning till min absoluta stora dröm: mode! 
Mitt abslout största drömjobb är att på något sätt jobba inom modebranschen. Och jag vet att det är tufft. Väldigt tufft. Men även en väldigt bred bransch. Och på något sätt vill jag komma in där. Därmed är jag redo för att få smuts under naglarna och kavla upp ärmarna för ett hårt arbete. 
 
Idag fick chansen ha ett möte över en kaffe med en kvinna som kan bli en viktig och lärorik för mig gällande branschen. Inget är klart än, men jag hoppas på det absolut bästa! Håller tummarna. Jag kan i alla fall så mycket som att säga att det är en kvinna som vann ett stort modepris under förra året och under en av Sveriges största modegalor. Det är verkligen insiprerande!
 
Det händer mycket, men det gör mig endast taggad och mer nyfiken. Och det är jag tacksam för!
Jag är redo för att göra mina drömmar till verklighet- hårt arbete lönar alltid sig! Det får man inte glömma. Inget kommer serverat. 
Så gö det ni drömmer om! Okej..? MEN kom ihåg att det är viktigt att stanna upp och ge sig själv en extra klapp på axeln. Belöning ger ännu mer framgång må jag lova. Viktigt att uppskatta sig själv, ALLTID. Tro på dig! Du är en stjärna.  <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like