NERJA
 
 
 
 El balcon de Europe 
 
 
 
 
Nerja var det andra stället som vi åkte till under vår roadtrip. Eller ja vi vakande upp där på stranden efter åkt dit på natten till lördag. Så vi sov där på stranden under barhimmel- MAGISK känsla. <3 
Så underbart att vakna upp till palmer, hav och på en strand. Vi bytte om direkt och tog ett dopp i havet och sen hyrde vi en trampbåt som vi bara flöt runt i. Efter det så åkte vi till en grotta som heter Cueva de Nerja som upptäcktes av fem ungdomar under 1900-talet- det var verkligen coolt och den var så vacker. 
Och innan vi åkte till nästa ställe så åkte vi till en balkog som heter Balcon de Europa som hade en usikt över hela havet. SÅ vackert och "balkongen" i säg var väldigt fin. Verkligen en turist plats!
Men Nerja överlag var verkligen SÅ vackert, det påminden stundtals om Santorini nästan. Verkligen en favvo stad. <3
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STRIPED CHOKER
 
 
 
 
 
 
 
Är kär i min nya choker. <3
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VARFÖR SKA MAN BO I SPANIEN?
 

För att det verkligen inte är ett stressigt land utan allt sker i sin takt, som spanionerna alltid säger "mañana,
mañana" alltså som menas "imorgon"- vi tar det imorgon isch.
 För att tapas alltid funkar i alla lägen. Mat! <3
För att du kan ALLTID räkna med sol särskilt om du bor på solkusten, man brukar säga att det är 330 soldagar per år. 
 För att Spanioner alltid är hjälpsamma och trevliga.
För att det finns fullt med aktiviteter som du kan göra i landet.
 För att kulturen kan man inget annat än att bara älska. 
För att det är verkligen så billigt att LEVA jämför med Sverige, du får ut så mycket mer. 
 För att det alltid är "okej" med ett glas vin haha, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är och godaste vinet kommer härifrån, Cava. <3
För att spanska är ett underbart språk och musiken är favorit, i alla fall hos mig hehe.
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
A NEW FRESH START
 
Imorgon börjar första månaden på hösten och jag brukar alltid se det som en ny fräsch start när det kommer till träning. Det är verkligen ett sätt för mig att tagga igång och verkligen ta nya tag. Och det bästa jag vet är att först ladda om med att unna mig något nytt till träningen. Så ni som känner att det är svårt att ta tag i träningen- nu har ni en perfekt tid att göra det för ni är ju ändå tillbaka till rutinerna efter en sommar. OCH en sak till gö något roligt av dina nya tag till träningen, gö det DU tycker är kul och för att DU ska må bra, gö din grej! Bring it on! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MALAGA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malaga var den första staden som stod först ut på vår roadtrip. Vi åkte dit direkt jag efter jobbet och det ligger ungefär 30 minuter bort från Fuengirola där vi bor. Det första vi gjorde var att gå loss i shoppincentret, fick verkligen med så mycket och kunde checka av en heldel på min "must haves" för aw16. Efter det var vi otroligt trötta och hungriga så då drog vi oss ner mot Malagas otroligt fina hamn för middag. Och innan bilen rullade vidare mot Nerja där vi skulle sova över natten så blev det en drink uppe på en rooftop. WOW- behöver jag ens säga hur mäktigt det var att se hela Malaga ovanifrån? En drink i handen, trevligt sällskap och en underbar utsikt fick vara ett bra avslut på en bra start på första dagen på roadtripen.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg